Laptop műhely

LapTop, Notebook javítás gyorsan, olcsón, garanciával

TV javítás

Közel 12 éves gyakorlattal vállaljuk TV készülékek javítását. Márkától függetlenül!
Nagy szakértelemmel, és kimagasló minőségben javítjuk hazai és külföldi márkájú, meghibásodott TV készülékét, pénztárcájához igazodva. Tekintse meg TV Szerviz honlapunkat is!

Alapvető célja ügyfeleink igényeinek teljes körű és jó minőségű kiszolgálása, ezért figyelve az új termékek megjelenését, TV szervizünk munkatársai folyamatosan résztvesznek LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV készülékek javításával foglalkozó szaktanfolyamokon, kiállításokon.

Az Alfa TV szerviznél tudjuk vállalni LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV, VIDEO, HIFI készülékek javítását is, és munkatársaink magas fokú szakmai végzettsége és folyamatos továbbképzése biztosítéka a minőségnek.

Természetesen vállaljuk hagyományos márkájú Tv készülékek javítását is - ALIEN, AKAI, AIWA, BEKO, DAEWOO, DELTON, FUNAI, GRUNDIG, GOLDSTAR, JVC, ITT, LG, NOKIA, ORION, PHILIPS, PANASONIC, SAMSUNG, SIEMENS, SANYO, SONY, RECOR, THOMSON, VESTEL, VIDEOTON -.

TV javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt garanciát vállalunk. Lehetőségeinkhez mérten megprólájuk a helyszínen megjavítani és kicserélni a rossz alaktrészeket, de sok esetben a precíz, és megfelelő eredmény érdekében a szervízben tudjuk kijavítani a felmerülő meghibásodásokat. Ilyen helyzetekben viszont a javítás megrendelése esetén kiszállítási díjat nem számolunk fel.

Miért mellettünk döntsön?

- Budapest teljes területén rendelkezésére állunk, illetve Budapest környékén is!
- Kimagaslóan képzett, és remek szakértelmű műszerész munkatársakkal dolgozunk!
- Rövid határidőn belüli telejítés!
- Ingyenes kiszállás, amennyiben kéri készüléke javítását!
- Kedvező árak más cégek díjszabásához viszonyítva!
- A kiszállás előzőleg megbeszélt időpontban történik:
- Garanciális LG TV javítás.
- Utángyártott távirányítók beszerzése garanciával.
- Javítás megrendelése esetén kiszállási díjat nem számolunk fel.